Söt video med Katy och GaGa

Hur söta!?



Katy älskar att hoppa hopprep!


improveme.se hemsida har de en intressant artikel om Katy Perry just nu, där hennes personliga tränare Harley Pasternak berättar hur perry håller sig i form.
Hon tränar 25 minuter fem dagar i veckan, låter inte så jobbigt eller hur? men då måste man också följa hennes strikta diet, vilket går ut på att äta två mål om dagen och till det tre mellanmål, en gång i veckan tillåter hon sig dock att äta vad hon vill. "Det består av nyttiga fetter, magert protein, fibrer och en sockerfri dryck" berättar Harley.

Hennes favorit träning är att hoppa hopprep så det kör hon som konditionsträning tillägger han. Han ger också tipset att träna oftare och kortare pass vilket ger mer nytta än tre längre pass i veckan. Ni kan också fortsätta läsa i artikeln om Katys nyttiga favoritrecept.


Från katys twitter 23/1

"Big ass gummy bear? NOT on the meal plan... But I sure did show him! STFU gummy bear!"

Från Katys twitter


"If I worked @Facebook I would work in THIS office!"



Bakom kulisserna - Firework



Denna videon visar bakom kulisserna till Katy Perrys video firework, för det första älskar jag den här låten, för det andra så älskar jag ideén med att låta fans vara med i videon. Det var så coolt gjort av katy, ännu en anledning
att älska henne. Se videon,den inspirerar! =)

Bilder från facebook eventet



Jag hann "capa" några bilder på katy från facebook live eventet. Dessa kommer dock upp imorgon! Katy avslöjade att hon kommer turnera både i USA och Kanada i sommar, tyvärr ingen info om hon kommer till sverige, hoppas på det eftersom hon även avslöjade att hennes konsert kommer ha en doft av sockervadd, precis som hennes Teenage Dream album!

Gammal vlog på katy från ur so gay bakom kulisserna.

 

Den här vlog videon är rätt så gammal men tänkte att det skulle vara kul att posta den här endå! Jag tycker om att sitta och titta på Katy videos från back in the days då hon både bloggade och gjorde de här videorna för sina fans. Det finns massor med gulliga,roliga,galna videos på Katy och jag får aldrig nog med att titta på henne,aldrig! Jag ÄLSKAR Katy Perry :)


MISSA INTE! Katy medverkar i facebook event, imorgon!




Picture source: Katy-perry.net


Tänkte jag skulle tipsa om ett facebook event som Katy Perry ska medverka i imorgon 19 januari kl. 23:30 svensk tid, hon ska tydligen avslöja något för alla som tittar, så var säker på att du bänkar dig framför datorn vid denna tid så du inte missar vad som händer! Mer information finns här och här , de kommer att ha en chatt också så att alla fans från hela världen kan titta och kommentera tillsammans,kul va?! :) Vi ses där! ;)





Katy Perry - Firework HQ



Katy Perry nominerad till två Brit awards



Med knappt en månad kvar tills årets Brit awards äger rum har nu nomineringarna för årets gala kommit och Katy perry är nominerad i två kategorier. Robyn är också nominerad i en av kategorierna ser jag! Jag ska deffinitivt rösta på söta Katy, vill så gärna att hon ska vinna! Gå in och registrera dig och rösta här!

International Female Solo Artist

* Alicia Keys
* Katy Perry
* Kylie Minogue
* Rihanna
* Robyn


International Album

* Arcade Fire – The Suburbs
* Cee Lo Green – The Lady Killer
* Eminem – Recovery
* Katy Perry – Teenage Dream
* Kings Of Leon – Come Around Sundown

 

Jag vet inte om vi i sverige kan se galan, men jag ska ta reda på detta och kommer då posta länken här, annars tror jag att galan kommer att finnas för nedladdning någonstans.

 

Galan sänds live från The 02 i London den 15 februari på brittiska kanalen ITV1.


Välkommen till en ny blogg om underbara Katy Perry! ♥

Jag har länge letat efter en svensk blogg tillägnad Katy Perry men har aldrig hittad någon, men det är inte enbart därför jag är här =) ..Jag ville först och främst skapa någonting för alla katy fans i sverige, besatt,kär eller bara ett fan ;) ni är alla lika välkomna hit! Jag har inte riktigt än bestämt mig för hur bloggen kommer att se ut och jag är inte direkt expert på allt som har med att bygga upp en sida att göra, så om det är någon som råkar titta förbi och förstår sig lite bättre på sånt så skicka gärna iväg ett mail till [email protected] om du vill hjälpa till! Jag är villig att betala såklart =)!


Här kommer en bild på Katy från Peoples Choice Awards så länge

Källa: http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2508545/katy-perry-pcas-06/

RSS 2.0